Küçük Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Özellikle rafine ve kalburüstü materyallerin evetğu odaların kapılarının kesinkes yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Evlerde, kâryerlerinde, okullarda ve çeşitli mevki kurumlarında olması müstelzim yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanların hızlı ve kolay halde yangın alanlarını bırakma etmesi dâhilin kullanılmakta olan önemli bünyelar arasındadır.

İşyeri ve özel devlet dairelerinde, mektep ve umum organizasyonlarında müstacel durum ve huzurlaşılmasını istemediğimiz durumlarda dirim kurtaracak olan yangın bapsı geleceğimizi kurtacaktır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en erdemli kalite ve en orantılı hediye politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Antrparantez Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak denetçi edilmesi ve hizmetlevsel yapkaloriın korunması da yaşamsal önem taşır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız stabil başüstüneğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek karınin kullanılacağı mekana nazaran de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Montaj: Yangın kapısı, gerçek şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, Yangın kapısı istanbul kompetan bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Iye oldukları özellikleri bakımından 60, 90 ve 120 an olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu süre zarfında, insanoğluın bu açıklıktan çıkabilmesine imkân tanılamarken vesair taraftan ise taksimmler arasında alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Yangın merdiveni kapısı yararlanmaında özen edilmesi gereken uzuv kapının kapalı tutulmasıdır. Hem fiillevinin yitirilmemesi karınin hem bile merdivenin yalnızca amacı muhtevain kullanılabilmesi kucakin bu unsura ilgi edilmelidir.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız sayesinde firmanızın ISO aşamalarından geçmesini esenlar.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Dolgu kullanılarak kapı tırı vırıluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda spesiyalist personelimiz tarafından kaleme alınan bu makalemızda;

İzinsiz resim, yazı ve video v.b yararlanmaı neticesinde kanuni muamele uygulanacaktır. TEKNODEVA

Report this wiki page